Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш не остана доволен

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш не остана доволен
Коментари Харесай

Томаш: В България повече играе тоягата, отколкото морковът

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш не остана удовлетворен от представянето на играчите му при нулевото тъждество с Берое.

Специалистът съобщи, че очевидно за неговите играчи е мъчно да създадат повече от три следващи мощни мача и да стоят добре на терена, както направиха предходната седмица против ЦСКА. Томаш стигна даже по-далеч, казвайки, че " очевидно в България повече играе тоягата, в сравнение с морковът ".
 Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet лига
Локомотив (Пловдив) и Берое не се победиха в здрава борба на " Лаута "

Вижте детайлности

" Не съм удовлетворен, играем мъчно повече от три мощни мача поред. Няма да разясня в този момент, само че ще кажа вътре, каквото би трябвало, на момчетата. Излязохме, все едно водим с 3:0 ".

" Искам доста повече и освен от статичните. Когато бяхме 11 индивида изнасяхме постепенно, мудно, монотонно. Преди седмица показахме радикално друго лице. Цяла седмица говорехме, че Берое е опрян до стената. Отборите, които влизат по-мотивирани, печелят мачовете. Всичко друго е на назад във времето ".
 Николай Киров: Явно отрицателната серия въздейства на играчите
Николай Киров: Явно отрицателната серия въздейства на играчите

" Дано съберем точки, с цел да бъдем по-спокойни ", сподели още той

" С Ботев е по-различен мач. Излизаме, с цел да защитим името на Локомотив. За какъв тактически двубой с Киров приказваме? Нашият тим беше опрян до стената. С 10 индивида и парещ звук им изясни и видяхте коренната разлика след почивката. Явно в България повече играе тоягата от моркова. На това се нервирам ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР